En söndag så god som någon.

Idag var jag och flickorna (Sienna, Lila, Elvis, La Kex och Ron) och käkade brunch på Fåfängan. Vi äter ju budgetbrunch med jämna mellanrum på ett litet fik vid Mariatorget men den här gången var det jag som bestämde och därför blev det lyxbrunch. Och så god brunch det var! Det fanns hemmagjord varmrökt lax, rökta räkor, vanliga räkor, eggs benedict, sill, äggröra, köttbullar, bacon, svampsoppa, kyckling, revben, krabbkakor (som egentligen nog var laxburgare) och en massa andra saker, typ chokladmoussetårtan to die for.

Efter brunchen när vi, med fara för liv och lem, tog oss ner från Fåfängan, försökte vi leta upp en pub som kunde servera oss lite söndagsöl. Det var ju inte helt lätt för tydligen öppnar alla pubar vid två och vi var öltörstiga vid ett ungefär. Till slut hittade vi ett hak på Folkungagatan som var öppet. La Kex trivdes så bra där att hon stannade kvar efter att vi andra gick hem. Om det berodde på att de flesta på puben var stora finska karlar låter jag vara osagt.

Väl hemma städade Ron och jag lite grann och sen fick vi slappa. Och där är vi nu. I soffan efter en väldigt tillfredsställande söndag. En söndag så som söndagar ska vara.

Annonser

One thought on “En söndag så god som någon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s